Despre Pensiune

Pensiunea „Vila Moeciu-Bucegi”

Vila Moeciu-Bucegi este amplasată în zona Bran, comună Moeciu, Sat Moeciu de Jos, jud. Brașov.

Amplasată în acest cadru deosebit, Pensiunea Vila Moeciu Bucegi este clasificată de Ministerul Turismului cu 4****

Este așezată în incinta unei suprafețe de 5000mp de teren mărginită de răul Turcu-Moeciu și în vecinătatea Castelului Bran (4 km)

Vila Moeciu-Bucegi este compusă din 1 apartament cu 4 locuri de cazare și un sanitar propriu, 7 camere cu pat dublu și grup sanitar propriu, o camera dublu funcțional cu grup sanitar propriu (sala de conferință sau dormitor cu 3 locuri), o bucătărie (dotată cu frigider, aragaz , cuptor cu microunde etc), o sala de mese pentru 30 persoane (cu șemineu), o sala de ping-pong, o sala loc de joacă pentru copii, o saună.


Pensiunea Rodica

Alături de Pensiunea Vila Moeciu Bucegi se află amplasată Pensiunea Rodica ce are în structura două camera duble cu grup sanitar propriu, o garsonieră cu trei locuri de cazare cu grup sanitar propriu și o camera triplă de asemenea cu grup sanitar propriu, un living și minibucatarie dotată cu frigider, aragaz, cuptor cu microunde etc.

Pensiunea este clasificată de Ministerul Turismului cu 3***


Grădina

O atracție particulară a Pensiunii Vila Moeciu Bucegi și Pensiunii Rodica este grădina mare, un loc umbros și plin de verdeață unde va puteți relaxa fără nici o grijă.

Aici avem amenajată o păstrăvărie de agrement, teren de joacă pentru copii, grătar, foișor, leagăn, mese, șezlonguri.

Teren de sport

În grădina în care sunt amplasate cele două pensiuni este amenajat un teren de sport multifuncțional (fotbal, tenis de câmp, volei, etc) cu suprafață din iarbă artificială, cu marcaje aplicate, cu fileu și cu porți de fotbal.

Obiective turistice în zonă

  • Castelul Bran – amplasat la o distanță de 4 km.
  • Cetatea Râșnov – amplasată la o distanță este de 15km.
  • Peștera Dambovicioarei – amplasată la o distanță de 25 km.
  • Parc de distracție – Dino Parc – amplasat la o distanță de 15 km.
  • Peștera cu Lilieci – amplasată la o distanță de 20 km.

Alte informații utile

Masă poate fi servită la restaurantele din apropiere: restaurantul “La Turnu” situat la o distanță de 250m; restaurantul “Valea Soarelui” situat la o distanţă de 400m și la restaurantul “La Podul Turcului” situat la o distanţă de 700m. De asemenea se recomandă restaurantul Crăiasa Munților situat la o distanță de 4km

Dacă căutaţi un loc de vacanţă unde vă puteţi relaxa în siguranţă alături la familie, vă aşteptăm la noi, la Pensiunea „Vila Moeciu-Bucegi” si Pensiunea „Rodica” !

Comentariile sunt închise.